Salg- og leveringsbetingelser

  

Følgende betingelser gjelder for salg og levering fra:

Uthuse AS, Postboks 147, 2001 Lillestrøm org.nr 997 834 690

Uthuse AS eier og drifter nettbutikken www.fuglejegern.no & www.skadedyrsikring.no

Vi har vårt kontor og showrom i Bregneveien 4, 2007 Kjeller. Her er det også mulig og komme og handele etter avtale.

 

AVTALEINNGÅELSE

Kjøpet er bindende idet kunden sender ordren og ordren er registrert i vår løsning. Det vil bli sendt en elektronisk ordrebekreftelse pr. epost til kunden kun kort tid etter at vi har registrert ordren. Ordrebekreftelsen er en bekreftelse på at Nordisk Netthandel AS har mottatt bestillingen.

Ved forhåndsbestilling av sesongvarer, som gjerne kommer med container sjøveien eller med bil/fly, sendes disse varene eventuelt separat. Varene sendes ikke fra lager før de er belastet kjøper.

Kunden er forpliktet til å kontrollere at ordren er korrekt umiddelbart etter mottak av ordrebekreftelse. Dersom ordrebekreftelsen inneholder feil eller mangler i forhold til hva kunden oppfatter som avtalt, må kunden umiddelbart ta kontakt med Uthuse AS pr mail post@uthuse.no
 

PERSONOPPLYSNINGER

Uthuse AS vil aldri videreformidle eller selge personopplysninger til andre. Personnummer vil bare bli avkrevet i de tilfeller hvor kunden søker om kreditt. Denne informasjonen oppbevares ikke av Uthuse AS, men av Klarna AB og de er underlagt strenge krav iht. norsk lovgivning. Kunden kan til enhver tid henvende seg skriftlig til Uthuse AS med forespørsel om å få utskrift av de personopplysninger Uthuse AS har lagret om kunden. Kunden kan, til enhver tid, be om å bli slettet i Uthuse AS sine registre under forutsetning av at alt mellomværende er gjort opp.


BETALING

  • Kredittkort. Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter klarna checkout. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank eller klarna.
  • Faktura.

Du kan betale med faktura. Vi benytter Klarna betalings løsning, se denne linken for oppdaterte priser.


Klarna - Delbetale fra 95 kr per måned!

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

 

- Få alltid hjem varen før du betaler
- Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
- Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
- Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
- Kjøp nå - betal i slutten av neste måned
- Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
- Du kan når som helst betale hele beløpet

 

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr med 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven.

Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt fødselsnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Dersom du ikke velger å gå inn på kontoavtalen du får sendt til din folkeregistrerte adresse, så gjelder likevel avsnittet om fakturavilkår i de allmenne kontovilkårene, se linken under.

Allmenne vilkår finner du her

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her

 
PAKKING/EMBALASJE

Nordisk Netthandel er opptatt av miljøet og gjenbruk, og vil derfor gjenbruke emballasje på nytt dersom den er i god og sikker stand.
 

LEVERINGSBETINGELSER

Vi bruker Postens sine satser og leverings betingelser på pakker i Norge opptil 35 kg. Det samme gjelder ved utlandsleveringer opptil 20 kg. Pakkene blir levert av Posten/Bring. Kjøper har selv ansvaret for varene under transporten. 

 

BETALINGSBETINGELSER

Selger kan kreve opptil full forskuddsbetaling, eller annen godkjent sikkerhet for leveranser som er spesialbestilt til kunde.
 

SALGSPANT

Selger har panterett til leverte varer (jfr. Panteloven av 8. febr. 1980 nr. 2 §§3-14 til 3-22.) inntil kjøpesummen med eventuelle påløpte renter og omkostninger er betalt


FORCE MAJEURE

Uforutsette og upåregnelige hindringer for oppfyllelse av avtalen gir selger rett til helt eller delvis å annullere avtalen, eller forlenge leveringstiden i forhold til forhindringens beskaffenhet og varighet. Heving eller forsinkelse medfører intet erstatningsansvar for selger. Selger er forpliktet til å gi kjøper meddelelse om slike hindringer og følgene av disse.


ANDRE BETINGELSER

Ikke lagerførte varer selges kun i hele emballasjestørrelser.
Eventuelle rabatter er i henhold til inngått avtale med selger. Hvis ikke slik avtale er inngått, gjelder de til enhver tid gjeldende standard priser.
Heving av kjøpet på grunn av forsinkelser, kan kun gjøres hvis selger har garantert leveringstid og levering finner sted over 14 dager etter dette.

FORBEHOLD

Uthuse tar forbehold om driftsstans eller uriktige priser, forårsaket av forhold utenfor vår kontroll, herunder tekniske problemer, inkludert, men ikke begrenset til, strømbrudd, overbelastning og sabotasje.

I tillegg forbeholder Nordisk Netthandel seg retten til å annullere ordre uten forvarsel og uten ytterligere forklaring. Videre betraktes alle innlagte, men ikke ekspederte ordre, som en aksept av kundens ønske om å kjøpe det angitte produkt. Uthuse har rett til  i etterkant å annullere varelinjen eller heve kjøpet dersom det viser seg at det er oppgitt uriktige opplysninger, herunder men ikke begrenset til, feil opplysninger fra våre leverandører, feil i prising eller det skulle fremkomme opplysninger som gjør at vi ikke kan levere produktet i henhold til de på forhånd gitt opplysninger. Utenom dette handler Nordisk Netthandel alltid i god tro.


VARENS ANVENDELSE

Kjøper er gjort kjent med varens egenskaper og anvendelsesmuligheter. Før bruk må kjøper avgjøre om produktet er egnet til den påtenkte anvendelse, og kjøper bærer selv enhver risiko og ethvert ansvar i den forbindelse. Det er kjøpers ansvar i tilfelle videresalg å videresende mottatte opplysninger om varen.

VAREINFORMASJON

Uthuse gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger, allikevel kan det forekomme at vi får feil informasjon fra våre leverandører, eller registreringsfeil hos våre nettbutikker. Uthuse tar derfor forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden, samt utsolgte varer fra leverandørene. Alle tilbud gjelder såfremt varesortimentet er tilgjengelig for Nordisk Netthandel. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre leverandører. 


REKLAMASJONER

Alle reklamasjoner som gjelder varen må fremsettes skriftlig omgående og aldri senere enn 8 dager etter varemottak. Gjelder reklamasjonen transportskader, skal reklamasjon skje til fraktfører ved mottakstilfellet og må dokumenteres ved påtegning/anmerkning på fraktbrev/dokument.


RETUR

Ingen retur kan skje uten avtale. All retur skal være merket og skje i henhold til selgers instruksjoner.
Dersom retur godkjennes vil dette være kun for standard lagervare i ubeskadiget originalemballasjen: uåpnede kartonger, kanner etc. Dette gjelder retur som ikke skyldes feil fra leverandør.
Uthuse AS gir 14 dagers full returrett jmfr. angrerettloven. Ved returnering av varer må kjøper selv betale porto, og huske på å sende ved ferdig utfylt returskjema. Forsendelser i postoppkrav vil ikke bli hentet, og blir dermed ikke behandlet/omfattet av returretten. Produkter som returneres må være ubrukt og i original emballasje. Vedlagte angrerettskjema må returneres ferdig utfylt med informasjon om varen ønskes byttet eller om pengene ønskes tilbake (husk å oppgi ditt kontonr.).

Dersom returen ikke skyldes feil fra Uthuse AS sin side vil frakt og eventuelt returporto belastes kunden.

 

AVBESTILLINGER

Alle avbestillinger skal omgående foretas skriftlig av kjøper. For sen avbestilling av ikke lagerførte varer/sesongvarer hos selger, belastes med min. 25 % avbestillingsgebyr med tillegg av frakt og eventuelt emballasje.
En avbestilling av ikke lagerførte varer hos produsent godtas ikke uten etter avtale med produsent.


ANSVAR

Selger forplikter seg kun til å erstatte de kvantiteter som har vist seg å være beheftet med feil. Selger er for øvrig ikke ansvarlig for tap eller skade som måtte oppstå som følge av produktet eller dets bruk.


TVIST

Alle uoverensstemmelser som måtte oppstå i forbindelse med kjøpsavtalen, og som partene ikke selv kan enes om, skal avgjøres etter Norsk Lov.